Vacature NVS-NVL: lid Algemeen Bestuur

Ter versterking van het huidige bestuur zoekt de NVS-NVL een aanvullend lid voor het Algemeen Bestuur uit de hoek van Passend Onderwijs.

De NVS-NVL is de onderwijsvereniging (+/- 2100 leden) voor alle begeleiders in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. De kerntaken zijn het positioneren en professionaliseren van decanen, mentoren, leerlingbegeleiders en zorgco├Ârdinatoren, met als doel leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden naar hun optimale toekomst. Zij zien leren leren en leren kiezen als twee kanten van dezelfde medaille en daarom staan zij als vereniging voor een integrale benadering van begeleiding.

De NVS-NVL bevindt zich in een innovatietraject. Ze staan voor de uitdaging om flexibel in te spelen op de ontwikkelingen in het onderwijs en de maatschappij en samen met leden een voortrekkersrol te vervullen als het gaat om loopbaanontwikkeling en leerlingondersteuning.

Ter versterking van het huidige bestuur (nu 4 leden) zoekt de NVS-NVL met ingang van 1 juni 2018 een Lid Algemeen Bestuur om samen te bouwen aan een vereniging die relevant en toekomstbestendig is.

Bekijk het profiel en de vacature op de site van de NVS-NVL.

Terug naar overzicht
Praktijkvoorbeelden

Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden.
Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Scan passend onderwijs

Scan passend onderwijs

Vul de scan passend onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Wat is passend onderwijs?

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.