Tweedaagse samenwerkingsverbanden: 5&6 oktober

Op donderdag 5 en vrijdag 6 oktober organiseren leidinggevenden van samenwerkingsverbanden, de PO-Raad en de VO-raad gezamenlijk de conferentie Samen leren leven: werken aan een inclusieve maatschappij. De conferentie is bedoeld voor schoolbestuurders en hun partners bij gemeenten, jeugdhulpverlening en leerplicht, leidinggevenden en medewerkers van samenwerkingsverbanden po en vo, jongeren, en ouders.

De vele positieve reacties op de Proeverij van 19 mei inspireerde de organisatoren voor de opzet van de tweedaagse. Tijdens deze bijeenkomst proefden de deelnemers aan verschillende perspectieven. Zij werden op die manier aan het denken gezet over de rol van het onderwijs, van leerkracht tot samenwerkingsverband. Tijdens de tweedaagse brengen we de verschillende perspectieven samen die nodig zijn voor onze gezamenlijke opdracht: werken aan een inclusieve maatschappij.

Bekijk het programma en meld u alvast aan voor een of beide dagen. In september ontvangt u dan een link om u in te schrijven voor de workshops.

Meer informatie vindt u op de congreswebsite.

Terug naar overzicht
Praktijkvoorbeelden

Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden.
Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Scan passend onderwijs

Scan passend onderwijs

Vul de scan passend onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Wat is passend onderwijs?

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.