Netwerkbijeenkomst bedrijfsvoering en financieel management

Ook dit jaar organiseren wij voor ‘financials’ twee netwerkbijeenkomsten rond het thema financiën en bedrijfsvoering. In deze kosteloze netwerkbijeenkomsten ontvangt u actuele informatie over bekostiging en bedrijfsvoering en kunt u ervaringen uitwisselen, bijvoorbeeld over het inrichten van de financiële administratie, de administratieve organisatie binnen het SWV en de planning-controlcyclus. Kortom, bijeenkomsten waarin u van elkaar kunt leren, van gedachten kunt wisselen en gezamenlijk tot nieuwe inzichten kan komen. De eerste bijeenkomst op 8 juni is inmiddels geweest.

Praktische informatie

Data: 2 november 2017
Tijd: 9.30 uur – 16.15 uur, inclusief lunch
Locatie: Utrecht, locatie volgt
Voor wie: Mensen die binnen het samenwerkingsverband in een lijn- of een staffunctie met financiën te maken hebben en administrateurs die de financiële administratie verzorgen (bijvoorbeeld werkzaam bij een administratiekantoor of een schoolbestuur)
Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten
Aanmelden: Via dit formulier

Deze bijeenkomsten zijn als serie bedoeld. U kunt naar beide bijeenkomsten komen, maar dit is niet verplicht. U dient zich voor de twee bijeenkomsten afzonderlijk aan te melden.

Terug naar overzicht
Praktijkvoorbeelden

Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden.
Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Scan passend onderwijs

Scan passend onderwijs

Vul de scan passend onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Wat is passend onderwijs?

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.