Contact

Voor al uw vragen en meer informatie

Het Steunpunt Passend Onderwijs van de VO-raad ondersteunt scholen, schoolbesturen en samenwerkingsverbanden in het voortgezet onderwijs bij de invoering van passend onderwijs.

Helpdesk
Voor vragen over passend onderwijs kunt u gebruik maken van onze gratis helpdesk. De helpdesk is op werkdagen van 8:30 tot 12:30 uur telefonisch bereikbaar via 030 -232 48 00. U kunt u vraag ook digitaal stellen door een mail te sturen aan helpdesk@vo-raad.nl. Vermeld in de mail vooral uw naam, de naam van uw school en het telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken. Wij streven ernaar uw vraag binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Ondersteuning op maat
Voor vragen over ondersteuning op maat kunt u contact opnemen via 030 232 48 00 en steunpuntpassendonderwijs@vo-raad.nl.

Vragen ouders
Speciaal voor ouders met vragen over passend onderwijs is er het informatiepunt 50tien.nl, telefonisch bereikbaar via 0800 – 5010 – keuze 2

Gemeenten en jeugdinstellingen
Op de website www.onderwijsjeugd.nl vindt u veel praktische informatie als het gaat over de verbindingen tussen het (Passend) onderwijs en de jeugdhulp. U vindt er een onder andere een toolbox en een overzicht van de FAQ’s. Daarnaast kunt u via de website uw (ondersteunings)vragen stellen. Een team van experts helpt u graag verder. Uw (ondersteunings)vragen kunt u ook rechtstreeks mailen naar info@onderwijsjeugd.nl.

 

Team Steunpunt Passend Onderwijs VO

Mike Jolink

Projectleider

Jessica Tissink

Beleid passend onderwijs

Marlies Peters

Projectmedewerker

Hermien Jacobs

Senior adviseur

Babs Rosenmuller

Communicatie

Pallas Postma

Projectsecretaresse

 

Praktijkvoorbeelden

Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden.
Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Filmpje passend onderwijs

Filmpje passend onderwijs

Bekijk het filmpje met daarin de kernboodschap van passend onderwijs, gemaakt in opdracht van de VO-raad, PO-Raad en VNG.

Organisaties passend onderwijs

Organisaties passend onderwijs

Alle organisaties die actief zijn op het gebied van passend onderwijs, compleet met hun ondersteuningsaanbod, overzichtelijk op een rij.